Extra Lange T-Shirts

De Beeren T-shirts vallen extra lang! Daarom uitermate geschikt om als onderhemd te dragen. Lange heren shirts zijn 's winters lekker warm omdat ze lang genoeg zijn dat ze in de broek blijven zitten. De Beeren T-shirts zijn smal van model, hierdoor te vergelijken met een slim fit model, wij noemen dat gewoon een aansluitend T-shirt. De T-shirts zijn gemaakt van 100% ijzersterk katoen, hierdoor neemt het goed zweet op zodat dat niet zichtbaar is op je overhemd.

Extra lange T-shirts als V-Hals of met een O-Neck.

Wij hebben verschillende modellen lange T-shirts voor mannen. Beeren biedt u een V-Hals, O-Neck, Korte mouw, Mouwloos, wit en zwart aan. Voor ieder wat wils en dat tegen hele scherpe prijzen. Voordelig goedkope T-Shirts kopen? Kies uw aantal en bepaal uw voordeel. Wij werken met stapelkorting en hierdoor kan de korting snel oplopen, waardoor de T-Shirts per stuk goedkoper worden.

Bestel snel uw Extra lange shirts voor mannen.

Bij Beeren-Tshirts.nl besteld u snel, gemakkelijk en veilig. Betalen gaat via uw eigen bank en PostNL brengt uw bestelling snel bij u thuis. Mocht u nog niet overtuigt zijn of heeft u nog vragen over de extra lange T-shirts van Beeren. Neem dan gerust contact met ons op via de email info@beeren-tshirts.nl of 0172571331.

Wij wensen u veel draagplezier.

Pinterest