Klantenbeoordeling

Wàt een keurig verzorgde bestelling bij dit prima bedrijf waar ik al meer dan 20 jaar geleden op de kraam in Amstelveen de fantastische ondergoedsetjes van Beeren voor onze dochter kocht. Altijd prima kwaliteit en zeer vriendelijke bediening èn service. Ook koop ik zelf graag o.a. Avet en Franzoni slips en sinds twee jaar ook diverse artikelen voor mijn 98-jarige schoonmoeder, die slecht in haar spulletjes zit.
Nu dus zoals gezegd internetbestelling, die ik thuis liet komen, maar ook op de kraam kan worden afgehaald, zo werd mij vriendelijk meegedeeld!
Deze zaak is zowel op de kraam als via hun internetadres een echte aanrader!
LoesGoede middag Boxershopping,
Zo juist de zending in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service en de inzet van jullie kant. Zeer te waarderen!!
Heel fijn met jullie te "werken". Dat dit in deze tijd kan is toch uniek hoor! Wij maken het ook wel eens anders mee! Dat zal ook aan jullie kant zijn!
Met vriendelijke groet,
fam. Worm uit BrummenDoor Lingerie Collectie:
Boxer Shopping is een online webwinkel waar u naast ondermode, ook thermo ondergoed en nachtkleding vindt. Het betreft onderkleding voorzien van unieke grafische weergaven. Voor de mannen, vrouwen en kinderen is er een uitermate brede collectie te vinden. Bij Boxer Shopping zijn de producten ten alle tijden goedkoop geprijsd. Boxer Shopping heeft een simpel design en een redelijk groot aanbod omtrent slips, strings en boxershorts voorzien van een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht u een dergelijk artikel vinden wat bij u past, dan garanderen wij zeer lage verzendkosten. Merken: Funderwear, J&C Underwear, Beeren, Entex, Avet, Perini en Franzoni.Groot was mijn verbazing toen ik net jullie postdoosje al mocht ontvangen. Super snel en super servicegericht.
Voeg me maar toe aan jullie lijst van uiterst tevreden klanten!!
Bedankt,
P. van VugtWat een klantvriendelijk bedrijf! Ik had problemen met mijn slips na 1 keer wassen. Ze gingen het gelijk onderzoeken en kreeg mijn geld terug.
Kreeg ook heel snel antwoord!
Ik ga hier zeker nog vaker wat bestellen,heel goed geregeld allemaal, snel in huis.
Bedankt voor de goede service!
Met vriendelijke groet,
B. Hurkmans